top of page
  • Foto van schrijverNienke - Beauty First

Zo kom je snel van je droge handen af!

Bijgewerkt op: 10 apr. 2020

Heel Nederland wast massaal handen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heel goed natuurlijk, maar bij het handen wassen tast je het natuurlijke laagje vet op je handen aan. Hierdoor krijg je klachten als droge handen, irritatie en uiteindelijk eczeem.


Bij een verstoorde huidbarrière loop je ook meer kans op infecties door andere schimmels en bacteriën.


En dan ga je smeren met handcrème, heerlijk! En dan het liefst een hele vette met een lekker geurtje. In veel handcrèmes zitten vaseline en paraffine. Voordat je verder leest,

lees eerst hier even over paraffineverslaving.


Zo, nu je daarvan op de hoogte bent kan ik je nu vertellen wat je dan het beste kunt doen aan die droge, ruwe handen. Als eerste is de Multi Use Butter echt een wondermiddeltje! Deze voedt de meest extreem droge huid.



Verzorgen:

Gebruik de multi use butter in combinatie met Aloë vera gel (voor extra hydratatie) voor de nacht. Smeer ze goed in voor je gaat slapen. Het liefst met katoenen handschoenen aan. Je handen voelen de volgende dag een stuk beter aan.


Verbeteren:

Daarnaast is het lekker om je handen te scrubben met de Body Scrub. Het dode zee zout zorgt voor aanmaak van nieuwe huidcellen en de oliën voeden en hydrateren je huid. Deze kun je om de dag gebruiken. Hierna kun je ook weer de Multi Use Butter gebruiken.





En als je dan toch de Multi Use Butter in huis hebt, kun je deze ook gebruiken als:

- Dag- en nachtcrème

- (leave on) Masker

- Lippen balsem

- Voetencrème

- Bodylotion


Blijf gezond en houd je huid gezond!


Wil je wat bestellen? Neem dan contact op!

Woont u in omgeving Almelo/Enter? Dan kunt u (zolang de salon gesloten is), gebruik maken van de bezorgservice. Woont u niet in de buurt? Dan laat ik het naar u toe komen per post (verzendkosten €4,95).

Kijk in de shop voor verschillende geuren en formaten.


Liefs, Nienke

Beauty First

 



66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page